Hmmm, dus in 2029 moet ik een nieuwe security cam kopen omdat de fabrikant weigert om voor het model een firmware update uit te brengen zodat deze ook zonder IE11 te bekijken is. . Mij lijkt dat leveranciers van apparaten zoals camera’s, printers en scanners ook een verantwoording hebben wat software van hun producten betreft. Daar kan je dan wel inloggen en de apps/desktops zien maar ze niet opstarten met een lelijke ‘firewall’ foutmelding. Elke x dat je favorieten opende om te klikken op de volgende link in je lijst zag je precies in het favorieten menu waar je gebleven was in de lijst groot gemis in edge. Volgens Wikipedia gaat op 12 oktober van dit jaar definitief de stekker uit Silverlight, nadat het al bijna 10 jaar geleden de status « deprecated » heeft gekregen. Het wordt momenteel zelfs nog minder gebruikt dan Flash, wat gelukkig binnenkort ook definitief gaat verdwijnen.

Doorgaans schermen vr-brillen, zoals de Oculus Rift, de gebruiker af van de echte wereld. De Hololens is doorzichtig zodat de gebruiker nog steeds de echte wereld waarneemt. De glazen tonen zo hologrammen die met handbewegingen bediend worden. Daarnaast wil Microsoft zich ook onderscheiden op download nu de markt met de Hololens. Dit is een bril die noch virtual reality, noch augmented reality is. De bril laat gebruikers hologrammen in de echte wereld zien en manipuleren.

Browser Installeren, Instellen, Updaten En Uitbreiden

Met een slimme voorbereiding stapt u straks probleemloos over op Windows 10. Microsoft wil nu verder met innoveren, maar daarvoor moeten alle gebruikers wel met Windows 10 werken. Daarom is Windows 10 gratis, in de hoop dat veel mensen snel overstappen en het voor Microsoft in de toekomst makkelijker wordt om nieuwe diensten aan te bieden.

  • Tegelijk is er onlangs een nieuw balkje op Edge verschenen  »tabblad opnieuw laden in IE mode ».
  • In Windows 10 moesten gebruikers met HDR compatible beeldschermen handmatig HDR instellen binnen Windows als ze wilden gamen.
  • Deze browser is ontwikkeld door Opera Software ASA. Dit is een Noors internetbedrijf.
  • Genoeg mensen die hetzelfde gaan hebben, geen Tweaker zijn en dan niet meer snappen dat de camera het niet meer doet sinds IE11 van het systeem is gehaald.

Microsoft stuurt vandaag de laatste software-update voor drie oude versies van Internet Explorer, de versies 8, 9 en 10. Via de update worden mensen opgeroepen om een nieuwere versie te downloaden. Naast veiligheid & privacy is snelheid een belangrijke factor in het gebruik van een browser. Over het algemeen zijn de meest van de genoemde browsers snel, waarbij Chrome & Firefox het snelst. Gebruik je echter Internet Explorer dan kan het zijn dat websites langzaam tot niet tot behoren functioneren.

MacOS Batterijconditie: Zo Blijft Je MacBook

Windows ruimt deze extra schijfruimte ongeveer tien dagen nadat de upgrade is voltooid op. Als uw accessoires werkten met Windows 10 en voldoen aan de Windows 11-eisen, zouden ze moeten werken met Windows 11. Als u zeker wilt zijn, neemt u contact op met de fabrikant van uw accessoire.

Programma’s Verwijderen In Windows 11

Ervaring leert echter dat die support nog wel een paar keer verlengt zal worden als 2025 dichterbij komt dus ik zit wat dat betreft nog wel een paar jaar goed. Om de look en feel van windows 7 en 11 weer terug te krijgen, en in het midden lijkt die op apple software. Nog een oudere machine, een Intel930 uit 2009 heb ik de workaround gebruikt door de WMI file van windows11 in de Windows10 installer te duwen. Zo’n overzicht scherm zoals je ook een macOS en bijvoorbeeld Gnome hebt vind ik niet handig. Met knop of muis het scherm openen en dan je venster selecteren. En ik heb ook niet altijd mijn handen op het toetsenbord.

×